Zlato ako bezpečný prístav aj v depozite

05.07.2017 13:40

Vsadiť na zlato znamená, kupovať si kúsok po kúsku istotu. Už tisícročia zlato fascinuje ľudí. Je symbol bohatstva, slúži ako platobný prostriedok a šperk. V podstate je uchovávateľom hodnoty a nie v poslednej miere vynaloženej pracovnej sily. Práve z dlhodobého hľadiska je investícia do zlata investíciou do budúcnosti. 

Celkovo až 75 percent obyvateľov Nemecka vlastní zlato vo forme šperkov, odliatkov alebo mincí. Podľa ankety patrili medzi najčastejšie uvádzané body, ktoré viedli ku kúpe zlata, bezpečné uchovanie hodnoty, ochrana pred infláciou a potenciál stúpania ceny. Pozícia, postavenie, ktoré zlato v depozite zastáva, je možné vybudovať predovšetkým prostredníctvom plánu sporenia. Pri pravidelnom nadobúdaní fyzických podielov zlata alebo striebra sa postupne vybuduje majetok.

Budovanie majetku s Auvesta Edelmetale

Pri pravidelnom nákupe zlata a striebra pomôže odskúšaný silný partner, akým je spoločnosť Auvesta Edelmetalle. V aktuálnom teste magazínu FOCUS MONEY , so zameraním na plány sporenia v zlate, získala Auvesta v rozličných kategóriách opätovne hodnotenie "vynikajúce". Auveste sa podarilo dosiahnuť výsledok "veľmi dobré". Uskladnenie v trezoroch s najvyšším zabezpečením, poistenie proti vlámaniu a krádeži, ako aj získanie podielového vlastníctva na drahých kovoch za najvýhodnejších podmienok, sú samozrejmosťou. Nákup striebra pri uskladnení v bezcolných skladoch, ako aj pri zlate nepodlieha povinnosti DPH.

Kontakt : 0907 535 928 Ing Jozef JANKAJ